Vikingek

(Vikings, 2013) 
Leírás:
A Vikingek története Ragnar Lothbrok, kora legnagyobb hősének felemelkedését meséli el, aki elsőként hajózik nyugatra és jut el Nagy-Britanniába. Ragnar-nak és bajtársaiknak már elegük van abból, hogy vezérük, Earl Haraldson (Gabriel Byrne) minden évben kelet felé, ugyanarra a vidékre küldi el a törzset hódítani. Azonban Ragnar-nak, a félelmet nem ismerő harcosnak megvan a terve, hogy mindent megváltoztasson.
 
   
   
   
   
   
   Néhány évad letöltési mappájának eléréséhez egy képernyőn megjelenő Captcha-kódot kell beütni!

01. ÉVAD   (szinkronos)   -   LETÖLTÉS

02. ÉVAD   (szinkronos)   -   LETÖLTÉS

03. ÉVAD   (szinkronos)   -   LETÖLTÉS

04. ÉVAD   (szinkronos)   -   LETÖLTÉS
szereplő(k):


Travis Fimmel (Ragnar Lothbrok)
Katheryn Winnick (Lagertha Lothbrok)
Clive Standen (Rollo)
Jessalyn Gilsig (Siggy Haraldson)
Gustaf Skarsgard (Floki)
Gabriel Byrne (Earl Haraldson)

A Vikings története egy valós történelmi alak, Ragnar Lothbrok életét követi nyomon, aki Odin leszármazottjának gondolta magát, és tervbe vette, hogy minél hamarabb leigázza Európát. De előtte még tudni akarta, hogy mi van nyugatra, ahol még senki sem járt közülük, csak szóbeszédeket hallottak az
ottani kincsekről és istenekről. Ez sok embernek nem tetszik és ebből nagy konfliktusok születnek. Ragnarnak és bajtársainak elegük van abból, hogy törzsvezérük Earl Haraldson minden évben kelet felé, ugyanarra a vidékre küldi őket hódítani. Ragnarnak megvan a terve, hogy ezen változtasson.

Az eredetileg ismeretterjesztésre szakosodott History Channel előzőleg a Hatfields & McCoys cimű minisorozatával olyan nagy sikert ért el, hogy a csatorna bizalmat szavazott egy újabb sorozatnak, egy olyan kedvenc témáról, mint a vikingek.