Érintés

(Touch, 2012) 
Leírás:
Martin Bohm (Kiefer Sutherland) fia, Jake (David Mazouz) autista. Ennek megfelelően rendelkezik bizonyos képességekkel. A matematika törvényeit követve határoz meg olyan embereket világszerte, akiknek kapcsolatba kellene lépniük egymással, akár azért, hogy segítsenek, akár, hogy ártsanak a másiknak. Martin egyedül neveli a fiút, és miután nehezen kezelhető, a családvédelem elrendel egy vizsgálatot, melynek vezetésével Clea Hopkinst (Gugu Mbatha-Raw) bízza meg. A nő is hamar ráébred a fiú egyedi képességére, és úgy dönt, Martin segítségére lesz, hogy végigjárják a számok diktálta útvonalakat.
 
   
   
   
   
   
   Néhány évad letöltési mappájának eléréséhez egy képernyőn megjelenő Captcha-kódot kell beütni!

01. ÉVAD   (szinkronos)   -   LETÖLTÉS

02. ÉVAD   (szinkronos)   -   LETÖLTÉS
Szereplők:


Kiefer Sutherland (Martin Bohm)
Gugu Mbatha-Raw (Clea Hopkins)
David Mazouz (Jacob "Jake" Bohm)
Danny Glover (Professor Arthur Teller)
Lukas Haas (Calvin Norburg)
Maria Bello (Lucy Robbins)
Saxon Sharbino (Amelia Robbins)
Said Taghmaoui (Guillermo Ortiz)

A Touch középpontjában egy özvegy férfi és egyedülálló édesapa, Martin Bohm (Keifer Sutherland) áll, aki képtelen kapcsolatot teremteni 11 éves néma kisfiával, Jake-kel.
Miután Jake-et több iskolából is kirúgják, egy szociális munkást küldenek a családhoz, hogy felmérje a kisfiú állapotát. Minden megváltozik azonban, amikor Jack felfedezi, hogy Jake szellemi képességei döbbenetesek: a fiú képes olyan dolgokat, összefüggéseket és mintákat észrevenni, melyeket senki más.
Ráadásul kommunikál is, csak éppen nem szavakkal, hanem számokkal. Martin felveszi a kapcsolatot egy professzorral, Arthur Dewitt-tal (Danny Glover), akivel közösen elkezdik megfejteni a fiú üzeneteit, melyek akár élet-és halál kérdésében is dönthetnek.