A kiválasztottak

(The Tomorrow People, 2013) 
Leírás:
Stephen az átlagos tinédzserek életét éli, de egyszer csak hangokat kezd hallani a fejében, valamint álmából ébredvén vadidegen helyeken találja magát. Először azt hiszi, megőrült. De a hangok egyre gyakoribbak és erősödnek, végül kétségbeesésében hagyja , hogy a hang elvezesse egy régi, már üzemen kívüli föld alatti metróállomásra. A titkos búvóhelyen szuperképességekkel rendelkező maroknyi embercsoport fogadja: John, Cara és Russel. John és társai az emberi evolúció fejlettebb fokán állnak, olyan képességek birtokában vannak, mint a teleportálás, telekinézis vagy telepátia.

A szuperképességekkel rendelkező egyedeket a kormány azonban nagy fenyegetésnek érzi saját hatalmára nézve, ezért ki szeretnék irtani őket. E célból létrehozzák a Ultra nevű megsemmisítő különleges egységet. Vezetőjük Dr. Jedikiah Price (Mark Pellegrino), minden eszközt bevet, hogy célját elérje. Miközben John és társai szeretnék ha Stephen velük tartana, mert hiszik, hogy közéjük való, eközben Jedikiah titokban alkut ajánl Stephennek, hogy árulja el társai rejtőzködési helyét, cserébe élheti régi, megszokott "emberi" életét.

Vajon milyen utat választ Stephen?
 
   
   
   
   
   
   Néhány évad letöltési mappájának eléréséhez egy képernyőn megjelenő Captcha-kódot kell beütni!

01. ÉVAD   (szinkronos)   -   LETÖLTÉS
szereplők:


Robbie Amell (Stephen Jameson)
Peyton List (Cara)
Luke Mitchell (John Young)
Mark Pellegrino (Dr. Jedikiah Price)
Aaron Yoo (Russell)
Jeffrey Pierce (Jack)
Madeleine Mantock (Astrid)
Sarah Clarke (Marla)

A történet egy csapat fiatalról szól, akik az emberi evolúció következő szintjét képviselik a világ minden tájáról. Különleges erőket birtokolnak, mint például a teleportálás, a telekinézis vagy a telepátiás képességek. Ők A kiválasztottak, akik együttes erővel veszik fel a harcot az ULTRA nevű szervezet ügynökei
ellen.