A hátrahagyottak

(The Leftovers, 2014) 
Leírás:
Az HBO Damon Lindelof nevével fémjelzett saját gyártású, természetfeletti eseményekben bővelkedő sorozata Tom Perrotta bestselleréből készült.

Egy megmagyarázhatatlan eseménnyel veszi kezdetét: eltűnik a világ lakosságának 2%-a. A rejtélyes eset után három évvel, New York állam kisvárosában, Mapletonban folytatódik a történet, ahol semmi sem olyan, mint az eltűnések előtt volt, melyet sokan a Bibliában megjövendölt elragadtatással magyaráznak. A történtekre a hátrahagyottak a legkülönfélébb módon reagálnak: vannak, akik a hallgatásba és magányba menekülnek, vannak, akik megpróbálják túltenni magukat a katasztrófán, és vannak olyanok is, akik elkeseredve attól, hogy nem kerültek a méltó elragadottak közé, bűnbánó szektákban élnek tovább. Kevin Garcey (Justin Theroux) rendőrfőnök, két gyermek apja, megpróbálja fenntartani a megszokott állapotot, ám a fogalom ekkorra már teljes mértékben érvényét veszítette.
 
   
   
   
   
   
   Néhány évad letöltési mappájának eléréséhez egy képernyőn megjelenő Captcha-kódot kell beütni!

01. ÉVAD   (szinkronos)   -   LETÖLTÉS

02. ÉVAD   (szinkronos)   -   LETÖLTÉS

03. ÉVAD   (szinkronos)   -   LETÖLTÉS
szereplők:


Amanda Mason Warren (Lucy Warburton)
Amy Brenneman (Laurie Garvey)
Ann Dowd (Patti Levin)
Carrie Coon (Nora Durst)
Christopher Eccleston (Matt Jamison)
Emily Meade (Amy)
Justin Theroux (Kevin Garvey)
Liv Tyler (Meg)
Margaret Qualley (Jill Garvey)
Max Carver (Adam Frost)
Michael Gaston (Dean)

Váratlanul ás rejtélyes körülmények között több mint száz embernek veszik nyoma New York egyik külvárosában, Mapletonban. Az emberek a rendőrfőnök Kevin Garcey vezetésével megpróbálják újrakezdeni az életüket, miközben igyekeznek magyarázatot keresni a történtekre. Egyesek szerint a bibliai
végítéletről van szó, mások természetfeletti jelenséggel kapcsolják össze az eseményeket. Egy biztos, már semmi nem lesz olyan, mint régen.