A hajsza

(The Fall, 2013) 
Leírás:
A sorozat két szálon halad halad, az egyikben egy nagymenő Londoni nyomozónő (Gillian Anderson) vizsgálódik a Belfasti egység egy előző ügyén. Eközben a másik szálon megismerkedhetünk egy családos gyásztanácsadó férfival (Jamie Dornan), aki szép lassan kezdi elveszíteni a kontrollt az élete felett, ami így újfent egy gyilkosságba torkollik majd… A sorozat sokkal inkább az atmoszférateremtésre volt kihegyezve, mintsem a történeti alapok felvázolására. Lassú, már-már vontatott történetvezetéssel van dolgunk. A történet lényegében alig halad, ellenben a pszichés, zsigerig nyúló feszültségkeltés mibenléte megkérdőjelezhetetlen, sőt a sorozat gerincét is ez adja.

Gillian Anderson játszi könnyedséggel és odaadással hozza a rideg, ám végtelenül precíz nagymenőt, uralja a jeleneteit. Jamie Dornan ugyancsak remekel a mániákus sorozatgyilkos szerepében, miközben megdöbbentően életszagúan hozza mind a két figurát. A benne lappangó sötétség pedig maga volt az eredendő feszültség forrása.
 
   
   
   
   
   
   Néhány évad letöltési mappájának eléréséhez egy képernyőn megjelenő Captcha-kódot kell beütni!

01. ÉVAD   (szinkronos)   -   LETÖLTÉS

02. ÉVAD   (szinkronos)   -   LETÖLTÉS

03. ÉVAD   (szinkronos)   -   LETÖLTÉS

Kiegészítő feliratok       -   LETÖLTÉSSzereplők:


Gillian Anderson (Stella Gibson nyomozó)
Jamie Dornan (Paul Spector)
Archie Panjabi (Paula Reed Smith)
Ben Peel (James Olson)
Bronagh Waugh (Sally-Ann Spector)
Frank McCusker (Garrett Brink)
Ian McElhinney (Morgan Monroe)
John Lynch (Jim Burns)
Michael McElhatton (Rob Breedlove)
Niamh McGrady (Danielle Ferrington)

Stella Gibson londoni főfelügyelőnőt Belfastba küldik, hogy segítsen a megoldatlan gyilkossági ügy felderítésében. Nyomozása során hasonlóságot fedez fel egy korábbi üggyel. Paul Spector látszólag tisztes családapa, valójában gyilkos.