A szépség és a szörnyeteg

(Beauty and the Beast, 2012) 
Leírás:
A Szépség Catherine (Kristin Kreuk a Smallville-ből), a Szörnyeteg pedig egy jóképű orvos Vincent Keller (Jay Ryan, Terra Novából), vagyis nem szőrös, csúnyaság, mint annak idején a 80-as évekbeli sorozatban. A történet 2003-ban kezdődik, amikor is Catherine anyját kivégzik, s rá is ez a sors várna, de egy titokzatos fenevad végez támadóival. Kb 10 évvel később, a Szépség gyilkossági nyomozóként tevékenykedik egy kiemelt osztályon. Egy társával Tess-szel (aki teljes mértékben ember), különféle ügyeken ténykednek. Egy nyomozás során Catherine talál egy bizonyítékot, ami egy jóképű, orvoshoz vezeti. Catherine rájön, hogy a férfi mentette meg sok évvel ezelőtt. Ez a férfi, ha dühös lesz, akkor egy félelmetes fenevaddá változik, ami nem képes irányítani a saját erejét és a felfokozott érzékeit. Catherine beleegyezik abba, hogy a titka rejtve marad, cserébe pedig információkat kér az anyja gyilkosságáról. Kezdetét veszi ennek a furcsa párnak a kapcsolata… Fenevadunknak kétféle átváltozása létezik, van amikor maga változik át direkt (merthogy “küldetése”, hogy megvédje az ártatlanokat), máskor pedig akarata ellenére történik meg a dolog, amivel veszélyt jelent a környezetére.
 
   
   
   
   
   
   Néhány évad letöltési mappájának eléréséhez egy képernyőn megjelenő Captcha-kódot kell beütni!

01. ÉVAD   (szinkronos)   -   LETÖLTÉS

02. ÉVAD   (szinkronos)   -   LETÖLTÉS

03. ÉVAD   (szinkronos)   -   LETÖLTÉS

04. ÉVAD   (szinkronos)   -   LETÖLTÉS
szereplő(k):


Kristin Kreuk (Catherine Chandler)
Jay Ryan (Vincent Keller)
Austin Basis (J.T. Forbes)
Nina Lisandrello (Tess Vargas)
Max Brown (Evan Marks)
Brian White (Joe Bishop)
Nicole Gale Anderson (Heather Chandler)

A fiatal és csinos Catherine Chandler ügyvédnek készül, s a jelek szerint csodálatos karrier vár rá. Ám egy este a munkahelye parkolójában idegen férfiak brutálisan megtámadják őt és az édesanyját, aki azonnal belehal a sérüléseibe. Egy ismeretlen, furcsa kinézetű férfi menti meg a lányt, aki azonban rögtön
eltűnik a helyszínről. Catherine ekkor úgy dönt, hogy rendőrnek áll, hátha sikerül fényt derítenie a tragikus és különös esetre.