A hős legendája

(Legend of the Seeker, 2008) 
Leírás:
Középföldét egy mágikus határ választja el Szarvasföldétől, ahol Richard Cypher (Craig Horner) él. Richardról egy nap kiderül, hogy ő a Kereső, akinek az a feladata, hogy az Igazság Kardjával megszabadítsa Középföldét a zsarnok Darken Rahltól (Craig Parker). Küldetésében segítségére lesznek varázsos erejű útitársai: Zeddicus (Bruce Spence), az Első Rend varázslója és Kahlan (Bridget Regan), az inkvizítor.
 
   
   
   
   
   
   Néhány évad letöltési mappájának eléréséhez egy képernyőn megjelenő Captcha-kódot kell beütni!

01. ÉVAD   (szinkronos)   -   LETÖLTÉS

02. ÉVAD   (szinkronos)   -   LETÖLTÉS
szereplő(k):


Craig Horner (Richard Cypher)
Bridget Regan (Kahlan)
Bruce Spence (Zeddicus Zu'l Zorander)
Craig Parker (Darken)
Kevin J. Wilson (Egremont)

A sorozat Terry Goodkind Az Igazság Kardja című regénye alapján készült, gyönyörű új-zélandi tájakon, látványos díszletekkel, jelmezekkel és színvonalas színészi játékokkal.

A történet egy kitalált világban játszódik, ahol Középföldet egy mágikus határ választja el a világ többi részétől. A főszereplő, a határ másik oldalán lévő Szarvasföld Tanácsosának öccse, Richard Cypher, akiről egy napon kiderül, hogy nem egy átlagos bajkeverő fiatal, hanem a végzete szerint ő a Kereső,
akinek a feladat megszabadítani Középföldet a zsarnok Darken Rahl-tól. Útitársai, Zedd, az Első Rend Varázslója és Kahlan, az Inkvizítor, akik mágikus erejüket bevetve védelmezik és segítik a Keresőt küldetésében, míg Richard az Igazság Kardjával száll szembe a gonosz ellen.
Miközben D’Hara gonosz urát keresik, hogy a Kereső a jóslat értelmében végezzen vele, meg kell akadályozniuk, hogy Darken Rhal furmányos módon a próféciát kijátszva, a Megszámlált Árnyak Könyvével vagy Orden Szelencéivel olyan hatalomhoz jusson, amivel leigázhatja a világot, illetve, Richard-nak,
mint a Keresőnek, segítenie kell Középföld szenvedő népén, vagyis úton-útfélen izgalmasabbnál izgalmasabb kalandokba keveredik barátaival.