Csipet csapat

(Chip & Dale, 1989) 
Leírás:
A Chip és Dale – a Csipet Csapat a Walt Disney Company animációs televíziós sorozata. Két klasszikus Disney-szereplő, Chip és Dale a főszereplői három barátjukkal együtt,mind detektívek.
 
   
   
   


Csipet csapat pakk   (szinkronos)   -   LETÖLTÉS

Szereplők:
Chip (mókus) ebben a műsorban Indiana Jones-szerű kalapot és dzsekit visel és a csapat parancsnokaként szolgál. Karaktere mintha Indiana Jones és Sherlock Holmes keveréke lenne, erre utal példaképe, Sureluck Jones neve is.

Dale (mókus) piros-sárga Hawaii inget hord és ő játssza a könnyelmű és vicces karaktert. Feltehető, hogy ő T.S.Magnum megfelelője a történetben.

Kvarg Lipót (Monterey Jack) egy ausztrál izomegér, aki rajong a sajtért és retteg a macskáktól. Első küldetésük során csatlakozik a Csipet Csapathoz.

Sziporka Hebrencs (Gadget Hackwrench) egy fiatal egérlány, a csapat pilótája és műszaki szakértője. Természetesen mindkét mókus fülig szerelmes Sziporkába, de ő a barátságnál többet egyikük iránt sem érez.

Zümzüm (Zümi) Zipper, a légy: Kvarg Lipót csatlósa és a Csipet Csapat kabalája.

Pukkandúr (Fat Cat), a macska-keresztapa és négy ügyetlen szolgája, Girnyau (máshol "Rongy") a macska, Kotormány a patkány, Vakundok (máshol "Folt") a vakond és Bibircsók (máshol Görcs), a zöld gyík.

Niemand professzor (Norton Nimnul): őrült tudós és a Csipet Csapat leggyakoribb ellenfele.