Hazudj, ha tudsz!

(Lie to Me, 2009) 
Leírás:
Dr. Cal Lightman nem egy hétköznapi ember. Istenadta tehetsége és tudása van ahhoz, hogy megállapítsa az emberek testbeszédéből gesztusaiból, az arc mikrorezdüléseiből, hogy ki hazudik. Társával Dr. Gilian Fosterrel léthozzák a The Lightman Csoportot, ami független nyomozásokra specializálódik, és magas körökben is sűrűn veszik igénybe.

Cal igazi profi abban amit csinál, laza, elegáns, precíz, intelligens és semmi nem marad előtte észrevétlen. Ugyanakkor ennyire nagyképű, antiszociális, egocentrikus, pofátlan csak nagy elődje 'Dr. House' tudott lenni. Rühelli az embereket és a megbízóikat, csak a munkájának él.

Hazudni viszont senki nem tud neki. Kenterbe ver bármilyen hazugságvizsgáló gépet. Vajon mitől lett ő ilyen zseni abban, amit csinál?

A második évadban többet megtudhatunk a Lightman-csoport tagjainak múltbeli hátteréről. Láthatjuk, hogy ők is ugyanúgy hazudnak, ha úgy hozza a helyzet, és ugyanúgy vannak titkaik, mint a vizsgált alanyaiknak. És egyszer arra is fény derül, hogy Cal Lightman mitől vált ilyen professzionális két lábon járó hazugságvizsgálóvá…
 
   
   
   
   
   
   Néhány évad letöltési mappájának eléréséhez egy képernyőn megjelenő Captcha-kódot kell beütni!

01. ÉVAD   (szinkronos)   -   LETÖLTÉS

02. ÉVAD   (szinkronos)   -   LETÖLTÉS

03. ÉVAD   (szinkronos)   -   LETÖLTÉS
szereplő(k):


Tim Roth (Dr. Cal Lightman)
Kelli Williams (Dr. Gillian Foster)
Brendan Hines (Eli Loker)
Monica Raymund (Ria Torres)
Hayley McFarland (Emily Lightman)
Kristen Ariza (Heidi)
Mekhi Phifer (Ben Reynolds)

Dr. Cal Lightman (Tim Roth) zavarba ejtően jól olvas az emberek arcából, gesztusaiból és reakcióiból. Egy zseni, aki olyan apró rezdüléseket is észrevesz, amit a gépek sem jeleznek. Dr. Cal Lightman előtt nem érdemes hazudni. Ezt a képességét hol is kamatoztathatná jobban, mint a rendőrségen, bűnügyek
felderítésében. Calnak csak két hibája van: három kollégája semmit sem tud előtte titokban tartani, és nehéz a modorát elviselni.