A Nagy Hasadék-völgy

(Rift Valley - The Great Rift, 2009) 
Leírás:
35 millió éve keletkezett a Föld felszínén ez a titokzatos szakadék. A Kelet-Afrika és az Arab-félsziget között húzódó, 6000 km hosszú törésvonal egyedülálló geológiai jelenség. A Föld leggyönyörűbb tájain vezet át bennünket, a Vöröstenger korallzátonyaitól Ruanda esőerdein keresztül a pusztákig a Serengeti és a Masai Mara nemzeti parkban. Háromrészes természetfilmünk nagy felbontású felvételeivel lélegzetelállító utazásra visz bennünket; a számítógépes animáció és a legújabb légi eszközök is segítik a táj remek minőségű bemutatását.

2.rész: Miután átvágtunk a Rub'al Hali sivatagon, megmártózhatunk a vörös-tengeri paradicsomban, a korallzátonyok varázslatos kertjei közt. Ezután Dallol szikes síkságai következnek, majd a hatalmas Erta Ale vulkán Észak-Etiópiában, ahol a legősibb emberszabásúak leleteit találták.

3.rész: Út a sivatagos keletről Uganda termékeny hegységeihez: megmutatjuk a Kilimandzsáró fenséges hegyvonulatát, a Nakuru-tavat, a többi lenyűgöző vulkánt és a füves síkságokat.

MŰFAJ: Ismeretterjesztő
 
   
   
   
(kicsomagolásnál jelszó nincs)


1. ÉVAD (HD minőség)   (szinkronos)   -   LETÖLTÉS

1. ÉVAD (normál minőség)   (szinkronos)   -   LETÖLTÉS


KATTINTS A MINTAKÉPEKRE A KÉPGALÉRIÁK MEGNYITÁSÁHOZ!