Krízis

(Crisis, 2014) 
Leírás:
A történet szövevényes, izgalmas, melyben egy átlagosnak ígérkező iskolai kirándulás alkalmával egy titokzatos csoport rajtaüt azon a washingtoni iskolabuszon, melyen az ország elitjének gyermekei utaznak, vállalatvezetőké, külföldi diplomatáké, még az elnök fia is. A túszejtőknek több követelésük is van, és egyesével elkezdik terrorizálni a szülőket. De vajon meddig képesek elmenni ezek a kétségbeesett emberek, hogy megmentsék a gyereküket, akik élete egy bosszúra éhes zseni kezében van? Azonban idővel már nem is a gyerekek, hanem a nemzet sorsa lesz a tét...

Ahogy belendül a történet, úgy fogjuk egyre jobban megismerni a szereplőket, és nemsokára azt is megtudhatjuk, hogy kit, mi motivál jobban, esetleg a család, vagy inkább a politika, de kisvártatva mindenki fel fogja fedni a titkos kis kártyáit.

A főszerepében több ismert színészt láthatunk, többek között Gillian Anderson (X-akták), Dermot Mulroney (Álljon meg a nászmenet!), Lance Gross (House of Payne), Rachael Taylor (666 Park Avenue), James Lafferty (One Tree Hill), Max Martini (Pacific Rim), Halston Sage (Neighbors), Stevie Lynn Jones (Runaways), Max Schneider (How to Rock), Michael Beach (Insidious: Chapter 2) és Joshua Erenberg (Suburgatory) szerepel benne.

A sorozat erősségében nemcsak a színészek krémjének munkája áll, hanem egy elit csapat is szorgoskodik a háttérben, ők: Rand Ravich (Életfogytig zsaru), Far Shariat (I Love You Phillip Morris, Életfogytig zsaru) és Phillip Noyce (The Giver, Salt) készítésében láthatjuk a Crisis epizódjait.
 
   
   
   
   
   
   Néhány évad letöltési mappájának eléréséhez egy képernyőn megjelenő Captcha-kódot kell beütni!

01. ÉVAD   (szinkronos)   -   LETÖLTÉS
szereplők:


Dermot Mulroney (Thomas Gibson)
Gillian Anderson (Meg Fitch)
Halston Sage (Amber Fitch)
James Lafferty (Mr. Nash)
Joshua Erenberg (Anton Roth)
Lance Gross (Agent Marcus Finley)
Max Martini (Koz)
Max Schneider (Ian Martinez)
Michael Beach (FBI Director Olsen)
Rachael Taylor (Agent Susie Dunn)