Bűnök és előítéletek

(American Crime, 2015) 
Leírás:
Az Oscar-díjra jelölt Felicity Huffman (Született feleségek) és az Oscar-díjas Timothy Hutton (Átlagemberek) játsszák a főszerepet ebben a lebilincselő drámasorozatban, amely egy brutális gyilkossági ügy utáni nyomozásról szól, amely számos politikai, jogi és faji kérdést vet fel. Egy háborús veterán otthonát ismeretlen tettesek rohanják meg: a férfivel végeznek, feleségét pedig súlyosan megsebesítik. Az ezt követő nyomozás minden közreműködő - tanú, áldozat, gyanúsított, nyomozó - életét alaposan felforgatja, mikor kiderül, hogy faji indítékok is közrejátszhatnak benne.
 
   
   
   
   
   
   Néhány évad letöltési mappájának eléréséhez egy képernyőn megjelenő Captcha-kódot kell beütni!

01. ÉVAD   (szinkronos)   -   LETÖLTÉSszereplők:


Timothy Hutton (Chuck Skokie)
Felicity Huffman (Barb Skokie)
Benito Martinez (Alonzo Gutierrez)
Brent Anderson (Detective Palmer)
Caitlin Gerard (Aubry Taylor)
Elvis O. Nolasco (Carter Nix)
Johnny Ortiz (Tony Gutierrez)
Penelope Ann Miller (Eve Harmon)
Richard Cabral (Hector Tontz)
W. Earl Brown (Tom Harmon)

Egy fiatal házaspárt megtámadnak saját otthonában, Kaliforniában. A támadásban a feleségét és házát védő háborús veterán, Matt Skokie (Grant Merritt) életét veszti, feleségét, Lily-t az orvosok próbálják megmenteni. Az ügy hatalmas indulatokat kavar a kisvárosi közösségben, felszínre hozva ezzel
minden korábbi sérelmet és feszültséget. A kialakult helyzeten az sem segít, amikor a nyomozók előállnak az első gyanúsítottak nevével, hiszen az érintettek faji és osztálybeli különbsége még inkább felerősíti a szembenálló felek indulatait.