Carter ügynök

(Agent Carter, 2015) 
Leírás:
A Marvel-univerzum Amerikájában járunk, 1946-ot írunk. A béke beköszöntével, a katonák hazatérésével a legtöbb ügynök, köztük Peggy Carter (Hayley Atwell) is parkolópályára kerül. Az ügynöknő - szerelme, Steve Rogers (Amerika kapitány) elvesztése után - egyedülálló nőként próbálja megállni a helyét a negyvenes évek Amerikájában, miközben az ügynökségnél, ha éppen nem Horward Stark egyik titkos bevetésén vesz részt, unalmas adminisztratív feladatokat lát el.
 
   
   
   
   
   
   Néhány évad letöltési mappájának eléréséhez egy képernyőn megjelenő Captcha-kódot kell beütni!

01. ÉVAD   (szinkronos)   -   LETÖLTÉS

02. ÉVAD   (szinkronos)   -   LETÖLTÉS
szereplők:


Hayley Atwell (Agent Peggy Carter)
Shea Whigham (SSR Chief Roger Dooley)
Chad Michael Murray (Agent Jack Thompson)
Enver GjokajEnver Gjokaj (Daniel Sousa)
James DJames D'Arcy (Edwin Jarvis)

Az Agent Carter pedig egy új, de nem ismeretlen dolog lesz. Akik ismerik a Marvel filmes univerzumát, azok tudhatják hogy Agent Carter azaz Peggy Carter az Amerika Kapitány első részének jelentős szereplője volt. Története Rogers kapitány tragédiája után sem állt le,
és bár ő maga a háború lezártával háttérbe szorul, Howard Stark segítségével újra munkában láthajuk őt. Vélhetőleg a sorozat folyamán megismerhetjük, pontosan hogyan is alakult meg a SHIELD.
Ígéretes sorozatnak tűnik. Az írók az Amerika Kapitány első részének írói lesznek, azaz Cristopher Markus és Stephen McFeely, és a sorozat maga maximum 13 epizódos lesz.
Ahogyan azt fent írtam, Carter ügynököt természetesen Heyley Atwell fogja alakítani, de minden bizonnyal felbukkan még Howard Stark is, azaz Dominic Cooper.